Shinzo

Shinzo Tanaka

Shinzo Tanaka je stari YAK. Bio je vise godina u sluzbi kao muscle i outside officer za Yakuze, tada je napustio njih i povremeno je sa Ran odradio nekoliko poslova. Vise se sprijateljio sa njom nego sto su toliko suradivali, ali se dobro razumjeju.

Opis: Starijeg izlgeda, nema na sebi top-of the notch opremu ali se vidi da sve sto koristi, nacin na koji se pokrece, pogled i drzanje upucuju na runnera sa iskustvom i znanjem kako prezivjeti u danasnjem svijetu. On bi bio neki mix fence / underground source za yakuze i tipa koji moze get stuff done u Neo-Tokyo. Neobrijan, prepun tetovaza, sirokog stava i starih manira, ovo je miks oldschool yakuza i newly reborn runnera. Ne nosi nikakva cyber gear, ali ima custom made shotgun, opasan je u close combatu i ima dosta iskustva kao vozac.

Kad je nastao split izmedu OLD YAKUZA and the NEW WAY YAKUZA i opcenito '70 krenuo secret underground Yakuza rat, Shinzo Tanaka se odcijepio od former Yakuza i priklonio se vise kao indenpendant igrac.

Od tad se spaja sa REN-SAN gdje sluzi kao njezin kontakt, backup na runovima kao decker support ili kao backup kad ide u stelth mode.

Shinzo

JIGOU JITOKU vjeko